Zavarivanje d.o.o.

Nagradna anketa


Proizvodi

Dodeljen aparat iz našeg konkursa "Od Božića do Božića"

 

Pošto smo razmotrili priličan broj zanimljivih i kvalitetnih prijava novih preduzetnika, koji su nam se javili u našem Božićnom nagradnom konkursu za dodelu aparata WALTER AC/DC TIG imali smo težak zadatak da se odlučimo za jednog dobitnika. Naš izbor je pao na Slobodana Sebića, mladog zavarivača koji otvara servis za opremanje motocikala roll-bar-ovima, nosačima kofera, auspusima i korpama za prtljag. Nadamo se da će ga aparat dobro služiti, a da će njegova novootvorena firma "Seba 011", biti dugovečna i uspešna! Pogledajte i jedan od prvih proizvoda koji je zavaren aparatom Walter 200 AC/DC.

aparat za varenje walter 200 ac dc TIG
aparat za varenje walter 200 ac dc TIGARIVA: Nagradni Konkurs: Od Božića do Božića je zatvoren - očekujte uskoro ime dobitnika

 

Božić je vreme darivanja. Svaka Nova Godina je novi početak. Zavarivanje d.o.o. poklanja jedan WALTER AC/DC TIG aparat preduzetniku/ci ili malom privredniku/ci koji otvara novu firmu. Prijavite se, pošaljite nam informacije o poslu koji nameravate da započnete, a za koji Vam je potreban TIG AC/DC aparat. Mi ćemo izabrati jednog dobitnika, koji, po nama, najviše zaslužuje novi Walter AC/DC TIG aparat! Prijave smo primali od 25.12.2010. do 07.01.2011.god.

Za one koji ne budu srećni dobitnici u ovom nagradnom konkursu, imamo lepu vest: Sve novootvorene firme i preduzetničke radnje moći će tokom prva tri meseca 2011.god, da ostvare popust od 10% prilikom kupovine aparata iz programa Walter AC/DC i DC TIG!
ARHIVA: Nagradna anketa - Srećni dobitnici

Dragi prijatelji,

Hvala Vam najlepše što ste učestvovali u ovoj nagradnoj anketi i pomogli nam svojim odgovorima i mišljenjima.

Neke rezultate ćete videti vrlo brzo - ogromna većina anketiranih je predložila crvenu boju - kao zaštitnu boju profesionalnih aparata za zavarivanje, i tu smo Vas već poslušali: Walter aparati će od sada biti crveni! Očekujte uskoro slike novih uređaja.

Takođe, Vaši odgovori su bili inspirativni, a predlozi na mestu. Zbog pozitivne energije, i velikih očekivanja korisnika, potrudićemo se da što brže izbacimo na tržište plazma sekač inkorporiran u DC i AC/DC aparate, kao i pulsni MIG.

 

A sada, ono najvažnije - dobitnici nagrada:

1. dobitnik aparata za zavarivanje Walter Atom 180 MMA CELL je RINO BELAIĆ iz Splita

2. dobitnici kompleta wolframskih elektroda za TIG zavarivanje i kompleta specijalnih, kratkih šoba, i odgovarajućih držača i stezača wolftamskih elektroda su: NINA SOVILJ iz Beograda i PREDRAG JOVANOVIĆ VERBANAC iz Bora

 

Molimo srećne dobitnike da nam se jave kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrada.

Svima ostalima, hvala još jednom što ste učestvovali, i očekujte uskoro novu nagradnu anketu.

U ime tima Walter aparata za zavarivanje,

Jelena Glumac Adžić, Vodeći programer i direktor razvoja software-a WALTER aparata.
Priznanje Sajma Tehnike

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da je Zavarivanje d.o.o. ovogodišnji dobitnik posebnog priznanja "Korak u buducnost" na 55. Beogradskom Međunarodnom Sajmu Tehnike i Tehničkih Dostignuća za 2011.god. za WALTER 400 AC/DC MIX aparat za zavarivanje u kategoriji elektroenergetika i industrijska elektronika
 

XHTML 1.0 Validated

Valid XHTML 1.0 Transitional

Sponzorisani linkovi