Zavarivanje d.o.o.

O nama


Proizvodi

O nama

U ponudi trenutno imamo grupu profesionalnih invertorskih aparata za zavarivanje AC/DC TIG postupkom u zaštitnoj atmosferi Argona: monofazne aparate sa maksimalnim strujama od 200 do 250A, i vrlo visokom intermitencijom - aparati su dizajnirani i proizvedeni uz korišćenje najnovije invertorske tehnologije (SMPS invertor (Switch Mode Power Supply Inverter), PFC (Power Factor Corrector) 5kW) i visokofrekventnih prekidačkih komponenata (HEXFET®, IGBT). Svi uređaji opremljeni su mikrokontorolerskim modulima za programiranje procesa zavarivanja.

Svi uređaji su u potpunosti razvijeni u okviru naše firme: elektronske šeme invertora, štampane ploče, elektronika, ostali hardver, mikroprocesorko upravljanje i mehanika. Uvozne komponente koje koristimo su poluprovodnički i drugi osnovni elektronski elementi (tranzistori, diode, mikroprocesori, LCD displej itd.).

Naš razvojni tim se već duže od petnaest godina bavi isključivo razvojem u oblasti SMPS (Switch Mode Power Supplies - kolokvijalno: svičerskih) napajanja u telekomunikacionoj i vojnoj industriji. SZR “Dorado Energy” osnovan je početkom 2004.-te godine. Od novembra 2006. godine, naša pretežna delatnost postaje proizvodnja invertorskih aparata za zavarivanje i shodno tome, u aprilu 2007. preduzeće menja naziv i strukturu i tako nastaje "Zavarivanje d.o.o.".


Tim Walter Aparata za zavarivanje

s leva na desno: Dušan Kravić - instruktor zavarivanja, stručni konsultant; Jelena Glumac Adžić - programer, direktor razvoja softvera; Milorad Adžić - direktor razvoja i generalni direktor firme Zavarivanje d.o.o.

 

Svetozar Dobriković - komercijalista i zavarivač-demonstrator

 

 

 

 

 


Walter aparati za zavarivanje u medijima

 

Walter aparati za zavarivanje na Beogradskoj Hronici

 

Walter aparati za zavarivanje na Jutarnjem programu Studija B
Sajam Tehnike u Beogradu, maj 2011. Pogledajte album:
album walter sajam tehnike 2011
Walter Tim na "Poslovnim Susretima" u Temišvaru, 13. decembar 2010. Pogledajte album:
album temisvar
Walter Tim na Sajmu SASO u Splitu, oktobar 2010. Pogledajte album:
album sajam saso
Walter Skola Zavarivanja, avgust 2010. Pogledajte album:
album walter skola zavarivanja
Sajam Tehnike u Beogradu, maj 2010. Pogledajte album:
album walter sajam tehnike 2010
Sajam Tehnike u Beogradu, maj 2009. Pogledajte album:
album walter sajam tehnike 2009Priznanje Sajma Tehnike

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da je Zavarivanje d.o.o. ovogodišnji dobitnik posebnog priznanja "Korak u buducnost" na 55. Beogradskom Međunarodnom Sajmu Tehnike i Tehničkih Dostignuća za 2011.god. za WALTER 400 AC/DC MIX aparat za zavarivanje u kategoriji elektroenergetika i industrijska elektronika
 

XHTML 1.0 Validated

Valid XHTML 1.0 Transitional

Sponzorisani linkovi